Over Jero

Welkom bij JERO

Mijn naam is Jeroen Sterk en ben sinds 2012 trotse eigenaar van JERO Cardesign Exclusive Car care Hoofddorp en Barneveld. Ik ben autoliefhebber in hart en nieren en detailer van beroep. De uitdaging om bij elk project de meest hoge perfectie te behalen geeft mij veel voldoening. Dit ongeacht de auto die u bij ons brengt.

Detailing betekend meer dan alleen een schone en glanzende auto. Doordat wij alle materialen tot in detail herstellen en behandelen maken wij de auto beter dan nieuwstaat. Door te werken met de beste producten en specialisten kunnen wij in onze exclusieve detailstudio’s de hoogst haalbare resultaten behalen.

Detailing betekend oog voor detail, maar dat stopt bij ons niet bij het alleen behandelen van uw kostbare bezit. Andere kleine imperfecties aan uw auto, denk bijvoorbeeld aan parkeerdeukjes of beschadigde velgen, kunnen wij ook allemaal in het detailproces voor u laten herstellen. Ook kunnen wij u volledig “ontzorgen” bij het veilig en geconditioneerd transporteren en stallen van uw voertuig. Zo zorgen wij ervoor dat uw auto altijd in perfecte conditie blijft. Bij ons bent u vanaf de intake tot aan de aflevering van uw auto volledig ontzorgt en letterlijk “verzekerd” van de beste zorg. Ik nodig u graag vrijblijvend uit voor een intakegesprek, zodat wij samen met u kunnen bespreken hoe wij uw auto naar een hoger niveau kunnen brengen.