Exclusive Photography & video

Bij JERO streven we er elke dag naar om een auto in de meest perfecte staat te brengen. Wat is er nog mooier om na het afronden van een project in onze detailstudio een professionele fotoreportage of video te laten maken van de ultieme staat van de auto op dat moment. Je kan immers nog jaren nagenieten van foto’s of video’s van jouw kostbare bezit!

In de afgelopen 10 jaar dat wij bestaan merken wij dat onze klanten erg gesteld zijn op foto’s gemaakt van en tijdens het uitvoeren van het project aan hun geliefde auto.

Ook wij zien goed in dat een professionele foto of video zoveel meer zegt dan een foto gemaakt met een telefoon of basis fotocamera.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze foto en Video service samen met onze externe partners aan u aan te bieden. Deze kleine investering is u zoveel waard, geloof ons maar!

We leven immers een wereld waar vandaag de dag de social media een grote rol speelt. Door een foto of videoreportage van uw kostbare bezit door ons uit te laten voeren heeft u prachtige beelden om te delen met uw vrienden en familie of om voor later te bewaren.

Veel van onze klanten gingen u al voor bij bijvoorbeeld de verkoop van hun auto.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Onze specialisten staan altijd klaar om u te voorzien van raad en daad.