Over JERO Cardesign

Als je bij JERO Cardesign Exclusive de voordeur opent waan je je direct in de wereld van de echte “petrolhead”. De liefhebberij voor auto’s door de eigenaar Jeroen Sterk is in de prachtige shop en moderne detailstudio direct terug te zien. Jeroen heeft zelf meer dan 20 jaar ervaring in het detailvak. Dit is te zien aan de vele foto’s en projecten die als kunst in de shop aan de muur hangen. Deze kennis deelt Jeroen dagelijks met zijn team, waardoor uw auto altijd behandeld wordt door specialisten uit het vak. Dit kleine en hechte team is tevens al jaren de kracht van JERO Cardesign Exclusive. Doordat Jeroen en zijn team perfectionisten zijn, krijgt uw auto altijd de volle 100% aandacht en zorg die hij nodig heeft.

U en uw auto krijgen vanaf het eerste contact tot aan de aflevering de volle persoonlijke aandacht. Dit ongeacht de auto die u bij ons brengt.In de shop/lounge staat zelfs een “barnfind” van een Daimler Jaguar Sovereign 4.2 uit 1970 tussen de hooibalen tentoongesteld waarop duidelijk toonbaar is gemaakt waartoe Jeroen en zijn team op gebied van detailing in staat zijn.

Vanuit de Shop/ lounge kijkt u door de vintage stalramen direct de moderne detailstudio en werkplaats in, zodat u goed ziet hoe er aan uw waardevolle bezit gewerkt wordt. Naast Detailing is JERO Cardesign Exclusive al jaren specialist in Velg gerelateerde zaken. Denk hierbij aan wielgerelateerde accessoires, maar ook voor het vervangen en de aanschaf van nieuwe banden bent u bij ons aan het juiste adres. Montage geschiet in onze modern werkplaats doormiddel van de meest geavanceerde apparatuur, waardoor grote en of bijzondere maten geen enkel probleem zijn om schadevrij te monteren.

Kom langs voor een orientatiegesprek onder het genot van een verse kop koffie en wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw auto.